19.01.2015
Uutena lääkehoitoon liittyvänä palveluna inhalaatiohoidon tarkistus
proviisori

Vaasan Kirkkoapteekki on ottanut käyttöönsä Suomen Apteekkariliiton Inhalaatiohoidon tarkistus –palvelukonseptin. Inhalaatiohoidon tarkistus auttaa Sinua käyttämään inhaloitavaa lääkettäsi oikein ja huolehtimaan suusi hyvinvoinnista lääkkeen käytön yhteydessä. Näin lääkkeeseen liittyvät haittavaikutukset vähenevät ja lääkkeesi tehoaa varmemmin.

Palvelu soveltuu etenkin pidempään inhalaatiolääkkeitä käyttäneille – milloin viimeksi päivitit tekniikkasi ajantasalle? Meneekö lääke hukkaan huoneilmaan tai jääkö se kurkunpäähän? . Tutkimusten mukaan astma- ja keuhkoahtaumatautilääkkeiden inhalaatiotekniikassa on yllättävän usein heikkouksia.

Palvelu on maksullinen, vaatii ajanvarauksen ja kestää noin 10-15 minuuttia. Omat inhalaatiolääkkeet mukaan!

Inhalaatiohoidon tarkistuksen hyödyt

• varmistaa lääkehoidon tehon
  • säästää rahaa vähentämällä lääkehukkaa
  • auttaa sairautesi hallintaa