Sujuvaa apteekkipalvelua

Kirkkoapteekin asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilökunta opastaa ja palvelee asiakkaitaan kaikissa apteekin tuotteita ja palveluja koskevissa kysymyksissä. Henkilökuntamme on kaksikielinen, ja palvelu tapahtuu asiakkaan omalla äidinkielellä.

Kirkkoapteekki on nykyaikainen suoratoimitusapteekki, jonka suunnittelussa on otettu huomioon lapsiperheet ja liikuntarajoitteiset henkilöt. Reseptien toimitus tapahtuu suoratoimituksena. Asiakkaan kannalta tämä tarkoittaa rauhallista palvelutilannetta, jossa arkaluontoisetkin asiat on miellyttävä hoitaa. Palvelun nopeuttamiseksi kassa on sijoitettu uloskäynnin yhteyteen, jolloin pikkuostokset saa tehtyä nopeasti. Itsehoito-osastollamme tuotteet on sijoitettu tuoteryhmittäin ja tuotteiden vertailu on helppoa. Apteekissamme asiointi on helppoa, nopeaa ja miellyttävää.

Paremman palvelun apteekki

Apteekkimme kulkureittien ja tilojen suunnittelussa on pyritty huomioimaan asiakkaiden viihtyvyys ja esteetön liikkuminen seuraavilla tavoilla:

• Levennetyt ulkoportaat sekä ramppi liikuntarajoitteisille ja lastenvaunuille
  • Kulkua helpottavat automaattiovet
  • Yksityisyyden suojaa parantavat palveluloosit
  • Ilmastointi ja viilennys
  • Asiantunteva lääkeneuvonta resepti- ja itsehoitotuotteista
  • Pysäköintipaikkoja

Lääkeneuvonta

Lääkeneuvonta on oleellinen osa nykyaikaista apteekkipalvelua. Toimimme lääkeasiantuntijoina kaikissa lääkkeiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä yksityisasiakkaille, tiedotusvälineille sekä viranomaistahoille. Käytössämme on tietokoneohjelmisto, jolla voimme tarkistaa asiakkaan lääkityksen yhteensopivuuden ja tarvittaessa yhteistyössä hoitavan lääkärin kanssa tehdä tarvittavat muutokset lääkitykseen.

Kirkkoapteekki on laatuapteekki

Kirkkoapteekille myönnettiin ensimmäisenä apteekkina Vaasassa ISO 9001:2008-standardin mukaisen laatusertifikaatin todistuksena siitä, että toimintamme täyttää korkeat laatukriteerit. Pyrimme jatkuvasti myös palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin - siksi asiakaspalaute on meille tärkeää

Annosjakelu

Apteekissamme toteutetaan annosjakelupalvelua, eli annospussipalvelua hoitokoti- ja kotisairaanhoidon asiakkaille. Myös yksityisten on mahdollista ottaa käyttöön annospussipalvelu. Kysy yksityiskohdista lisää apteekistamme!

Inhalaatiohoidon tarkistus

Apteekissamme toimii inhalaatiohoidon tarkistuspalvelu. Kysy lisää apteekista ja varaa aika! Esittelyvideo:

Vaasa