Itsehoidon asiantuntijat palveluksessasi 

Me Kirkkoapteekissa olemme itsehoidon asiantuntijoita ja meidän tavoitteenamme on asiakkaan elämänlaadun parantaminen. Siksi haluamme käyttää kaikki tietomme asiakkaidemme parhaaksi.
Itsehoito on kaikkea sitä, mitä ihmiset tekevät sairautensa parantamiseksi, oireidensa lievittämiseksi tai terveytensä edistämiseksi. Itselääkintä on osa itsehoitoa ja sillä tarkoitetaan itsehoitolääkkeiden omatoimista käyttöä. Itselääkintää harjoitetaan, kun yhteydenottoa lääkäriin ei pidetä tarpeellisena.

Itsehoitoa ja itselääkintää suositellaan lieviin, tilapäisiin oireisiin. Jos oireet eivät suhteellisen lyhyen ajan kuluessa parane tai lievity, on aiheellista epäillä väärää hoidon valintaa tai lääkkeen virheellistä käyttöä ja potilas on ohjattava lääkäriin. Apteekin ominta aluetta on itselääkintä ja lääkkeiden käyttöön liittyvä neuvonta. Itsehoidon lääkeneuvonta alkaa varmistamalla, että lääkevalmiste on oikein valittu kyseessä olevaan oireeseen.

Ihonhoito

Ihonhoito on myös osa itsehoitoa. Tämän takia apteekissamme on useita eri lääketehtaiden kehittämiä ihonhoitotuotteita kuin myös eri apteekkikosmetiikkasarjoja. Apteekista saatavat ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteet ovat turvallisia kaikille ihotyypeille.

Ihosta kannattaa pitää hyvää huolta jo ennen kuin ongelmia syntyy. Monet suomalaiset kärsivät kuivasta ihosta. Ihon kuivuminen ilmenee karheutena, hilseilynä ja haavautumisena. Kuivuminen on yleisintä jaloissa, käsissä ja käsivarsissa.

Kirkkoapteekista tuotteet turvalliseen ihonhoitoon

Vichy Louis Widmer

Lierac
Favora

Aco Avène

La Roche-Posay

Vaasan Kirkkoapteekki
Hovioikeudenpuistikko 9
65100
Vaasa
06 3196 400
info@vaasankirkkoapteekki.fi