Tervetuloa Kirkkoapteekin kanta-asiakkaaksi!

Liittyessäsi Vaasan Kirkkoapteekin kanta-asiakkaaksi voimme palvella Sinua entistä yksilöllisemmin. Saat myös rahanarvoisia etuja.

Liittyminen

Kanta-asiakkaaksi voit liittyä helposti täyttämällä oheisen lomakkeen ja palauttamalla sen Vaasan Kirkkoapteekkiin. Halutessasi voit liittää samalle kanta-asiakasnumerolle kaikki samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet. Voit liittyä kanta-asiakkaaksi myös lataamalla älypuhelimeesi Minun Apteekkini -sovelluksen ja valitsemalla listalta Vaasan Kirkkoapteekin. Emme edellytä pitämään mukana erillistä kanta-asiakaskorttia vaan jatkossa KELA-kortti toimii myös kanta-asiakaskorttina. Kanta-asiakkaaksi liittyminen on maksutonta.

Keskittämisedut – keskittäminen kannattaa aina!

Kanta-asiakkaana kaikkien samassa taloudessa asuvien henkilöiden kokonaisostot kartuttavat yhteistä ostokertymää. Ostokertymää kartuttavat sekä reseptillä että ilman reseptiä ostettavat tuotteet. Ostokertymän oikeuttama alennus noudattaa ohessa olevaa taulukkoa ja se on voimassa yhden kalenterivuoden ajan kerrallaan. Reseptilääkkeiden osalta vain maksamasi omavastuuosuus kartuttaa ostokertymää. Kertymän mukaisen alennuksen saat suoraan kassalta kaikista normaalihintaisista itsehoitotuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä. Osoitathan siis kanta-asiakkuutesi aina kassalla asioidessasi näyttämällä KELA-korttisi. Kanta-asiakkaan saat tuntuvia etuja myös vaihtuvista kampanjatuotteistamme. Lähetämme sinulle sähköpostitse ilmoituksen kanta-asiakkaan eduista kerran kuukaudessa.

Kanta-asiakkaana kaikki ostotietosi tallentuvat Vaasan Kirkkoapteekin rekisteriin. Tämä parantaa lääkehoitosi turvallisuutta, sillä näin pystymme tarkistamaan sinulle määrättyjen lääkkeiden yhteensopivuuden. Kanta-asiakkaana sinulla on myös mahdollisuus saada maksuton yhteenveto reseptilääkeostoksistasi edelliseltä tai kuluvalta kalenterivuodelta. Pysyt hyödyntämään tarjoamaamme palvelua täysimääräisesti keskittämällä kaikki reseptilääkeostoksesi Vaasan Kirkkoapteekkiin.

Ostokertymä/
kalenterivuosi
alennus
yli 50 € 2%
yli 200 € 3%
yli 600 € 4%
yli 1000 € 5%
yli 1500 € 8%

Minun apteekkini = Vaasan Kirkkoapteekki
(Ilmainen sovellus toimii iPhone- sekä Android-laitteissa)
Hovioikeidenpuistikko 9, 65100 Vaasa, puh: 06 3196 400

Vaasan Kirkkoapteekin ja kanta-asiakkaan välinen sopimus

Kanta-asiakkaaksi liittyessäni hyväksyn, että henkilötietojani tallennetaan Vaasan Kirkkoapteekin asiakasrekisteriin. Rekisteritietoja käytetään täysin luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tai suoramarkkinointitarkoituksiin.

Allekirjoittamalla tämän sopimuksen annan Vaasan Kirkkoapteekille luvan käyttää henkilötietojani minulle suunnattuun apteekin omaan tiedottamiseen. Jos henkilö- ja yhteystiedoissani tapahtuu muutoksia, sitoudun ilmoittamaan niistä viipymättä. Kanta-asiakaskorttina toimii KELA-kortti.

Vaasan Kirkkoapteekin tietojärjestelmä seuraa lääkeostojani ja toimittaa tiedot Kelaan sairausvakuutuslain perusteella korvattujen reseptilääkkeiden omavastuukertymästä. Kun vuotuinen lisäkorvaukseen oikeuttava omavastuuraja on ylittynyt, Kela lähettää minulle tästä erillisen ilmoituksen. Apteekki tarkastaa oikeuteni suorakorvaukseen Kelan suorakorvaustietojen kyselypalvelusta jokaisen reseptilääkeostoksen yhteydessä.

Kanta-asiakkuuteni päättyy ja siihen liittyvät rekisteritiedot voidaan poistaa asiakasrekisteristä, mikäli en ole asioinut edellisen kalenterivuoden aikana Vaasan Kirkkoapteekissa. Voin myös halutessani itse päättää kanta-asiakkuuden milloin tahansa. Vaasan Kirkkoapteekki pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Kanta-asiakassopimus

Hakijan Tiedot

Etu- ja sukunimi: *

Postiosoite: *