Apteekkikosmetiikka

Laadukkaat tuotteet ihonhoitoon

Vaasan Kirkkoapteekki tarjoaa laajan valikoiman laadukasta apteekkikosmetiikkaa. Apteekista saatavat ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteet ovat turvallisia kaikille ihotyypeille.

Ihonhoito on myös osa itsehoitoa. Tämän takia apteekissamme on useita eri lääketehtaiden kehittämiä ihonhoitotuotteita kuin myös eri apteekkikosmetiikkasarjoja. Meiltä löydät erilaiset apteekkikosmetiikkatuotteet kosteuttajista mineraalimeikkisarjoihin. Kun tarvitset apua iho-ongelmiin tai kaipaat meikkivinkkejä, farmaseuttimme palvelevat sinua mielellään.

Ennaltaehkäise iho-ongelmat

Ihosta kannattaa pitää hyvää huolta jo ennen kuin ongelmia syntyy. Monet suomalaiset kärsivät kuivasta ihosta. Ihon kuivuminen ilmenee karheutena, hilseilynä ja haavautumisena. Kuivuminen on yleisintä jaloissa, käsissä ja käsivarsissa.

Vaasan Kirkkoapteekista löydät tuotteet turvalliseen ihonhoitoon. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!

Vichy

Louis Widmer