Monipuolinen valikoima itsehoitolääkkeitä

Itsehoidon asiantuntijat palveluksessasi

Vaasan Kirkkoapteekin henkilökunta koostuu itsehoidon asiantuntijoista, joiden tavoitteena on asiakkaan elämänlaadun parantaminen. Siksi haluamme käyttää kaikki tietomme asiakkaidemme parhaaksi. Tervetuloa kysymään ja kuulemaan lisää apteekkiimme Vaasan keskustaan!

Mitä itsehoitolääkkeet ovat?

Itsehoito on kaikkea sitä, mitä ihmiset tekevät sairautensa parantamiseksi, oireidensa lievittämiseksi tai terveytensä edistämiseksi. Itselääkintä on osa itsehoitoa, ja sillä tarkoitetaan itsehoitolääkkeiden omatoimista käyttöä. Itselääkintää harjoitetaan, kun yhteydenottoa lääkäriin ei pidetä tarpeellisena.

Milloin itselääkintää suositellaan?

Itsehoitoa ja itselääkintää suositellaan lieviin, tilapäisiin oireisiin. Jos oireet eivät suhteellisen lyhyen ajan kuluessa parane tai lievity, on aiheellista epäillä väärää hoidon valintaa tai itsehoitolääkkeen virheellistä käyttöä. Tällöin potilas on ohjattava lääkäriin.

Apteekin ominta aluetta on itselääkintä ja itsehoitolääkkeiden käyttöön liittyvä neuvonta. Itsehoidon lääkeneuvonta alkaa varmistamalla, että lääkevalmiste on oikein valittu kyseessä olevaan oireeseen.

Ota yhteyttä ja tule käymään apteekissamme!

Yhteystiedot

Vaasan Kirkkoapteekki
Hovioikeudenpuistikko 9
65100
VAASA
06 319 6400
info@vaasankirkkoapteekki.fi
www.vaasankirkkoapteekki.fi
Hovioikeudenpuistikko 9, Vaasa