Oma lääkevalmistus

Lääkkeiden valmistuksen asiantuntija

Omista lääkevalmisteistamme löydät edullisia vaihtoehtoja erilaisiin itsehoidon tarpeisiin.  Vaasan Kirkkoapteekin lääkevalmistus ja laadunvalvonta ovat saaneet ISO 9001 -laatusertifikaatin.

Kun Kirkkoapteekki aloitti toimintansa 1900-luvun alussa, apteekit valmistivat itse suurimman osan toimitetuista lääkevalmisteista. Nykyään oma lääkevalmistus on vähäistä, ja tilaamme suurimman osa apteekissa valmistettavista tuotteista Helsingin Yliopiston Apteekista.

Kirkkoapteekin omat valmisteet

Flunssayskänlääke Kyrkopekt

Kyrkopekt on apteekkimme suosituin yskänlääke. Yskänärsytystä hillitsevä ja limaa irrottava yskänlääke on tarkoitettu aikuisille ja yli 1-vuotiaille lapsille. Lakritsin makuinen.

Lisäksi valmistamme sellaiset lääkärin määräämät lääkkeet, joita ei ole saatavana teollisesti valmistettuna. Ota yhteyttä ja kysy lisää apteekistamme!

VAASA

lääkevalmistus