Tervetuloa Kirkkoapteekin kanta-asiakkaaksi

Liittyminen on helppoa ja ilmaista

Liittyessäsi Vaasan Kirkkoapteekin kanta-asiakkaaksi voimme palvella Sinua entistä yksilöllisemmin. Saat myös rahanarvoisia etuja. Ota yhteyttä tai tule käymään ja kysy lisää!

Liittyminen

Voit liittyä Kirkkoapteekin kanta-asiakkaaksi helposti täyttämällä tämän sivun lomakkeen ja palauttamalla sen Vaasan Kirkkoapteekkiin. Halutessasi voit liittää samalle kanta-asiakasnumerolle kaikki samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet.

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi myös lataamalla älypuhelimeesi Minun Apteekkini -sovelluksen ja valitsemalla listalta Vaasan Kirkkoapteekin. Ilmainen sovellus toimii iPhone- ja Android-laitteissa.

Emme edellytä pitämään mukana erillistä kanta-asiakaskorttia, vaan jatkossa KELA-kortti toimii myös kanta-asiakaskorttina. Kirkkoapteekin kanta-asiakkaaksi liittyminen on maksutonta.

Keskittämisedut – keskittäminen kannattaa aina! Kanta-asiakkaana saat alennusta myös itsehoitolääkkeistä!

Kanta-asiakkaana kaikkien samassa taloudessa asuvien henkilöiden kokonaisostot kartuttavat yhteistä ostokertymää. Ostokertymää kartuttavat sekä reseptillä että ilman reseptiä ostettavat tuotteet. Ostokertymän oikeuttama alennus noudattaa ohessa olevaa taulukkoa, ja se on voimassa yhden kalenterivuoden ajan kerrallaan. Reseptilääkkeiden osalta vain maksamasi omavastuuosuus kartuttaa ostokertymää.

Kertymän mukaisen alennuksen saat suoraan kassalta kaikista normaalihintaisista itsehoitotuotteista ja  itsehoitolääkkeistä. Osoitathan siis kanta-asiakkuutesi aina kassalla asioidessasi näyttämällä KELA-korttisi. Kanta-asiakkaana saat tuntuvia etuja myös vaihtuvista kampanjatuotteistamme. Lähetämme sinulle sähköpostitse ilmoituksen kanta-asiakkaan eduista kerran kuukaudessa.

Lääkkeiden yhteensopivuuden tarkistus

Kanta-asiakkaana kaikki ostotietosi tallentuvat Vaasan Kirkkoapteekin rekisteriin. Tämä parantaa lääkehoitosi turvallisuutta, sillä näin pystymme tarkistamaan sinulle määrättyjen lääkkeiden yhteensopivuuden. Kanta-asiakkaana sinulla on myös mahdollisuus saada maksuton yhteenveto reseptilääkeostoksistasi edelliseltä tai kuluvalta kalenterivuodelta. Pystyt hyödyntämään tarjoamaamme palvelua täysimääräisesti keskittämällä kaikki reseptilääkeostoksesi Vaasan Kirkkoapteekkiin.

Ostokertymä/kalenterivuosi Alennus
yli 50 € 2 %
yli 200 € 3 %
yli 600 € 4 %
yli 1000 € 5 %
yli 1500 € 8 %

kanta-asiakkuus

VAASA

Vaasan Kirkkoapteekin ja kanta-asiakkaan välinen sopimus

Kanta-asiakkaaksi liittyessäni hyväksyn, että henkilötietojani tallennetaan Vaasan Kirkkoapteekin asiakasrekisteriin. Rekisteritietoja käytetään täysin luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tai suoramarkkinointitarkoituksiin.

Allekirjoittamalla tämän sopimuksen annan Vaasan Kirkkoapteekille luvan käyttää henkilötietojani minulle suunnattuun apteekin omaan tiedottamiseen. Jos henkilö- ja yhteystiedoissani tapahtuu muutoksia, sitoudun ilmoittamaan niistä viipymättä. Kanta-asiakaskorttina toimii KELA-kortti.

Vaasan Kirkkoapteekin tietojärjestelmä seuraa lääkeostojani ja toimittaa tiedot Kelaan sairausvakuutuslain perusteella korvattujen reseptilääkkeiden omavastuukertymästä. Kun vuotuinen lisäkorvaukseen oikeuttava omavastuuraja on ylittynyt, Kela lähettää minulle tästä erillisen ilmoituksen. Apteekki tarkastaa oikeuteni suorakorvaukseen Kelan suorakorvaustietojen kyselypalvelusta jokaisen reseptilääkeostoksen yhteydessä.

Kanta-asiakkuuteni päättyy ja siihen liittyvät rekisteritiedot voidaan poistaa asiakasrekisteristä, mikäli en ole asioinut edellisen kalenterivuoden aikana Vaasan Kirkkoapteekissa. Voin myös halutessani itse päättää kanta-asiakkuuden milloin tahansa. Vaasan Kirkkoapteekki pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Liity kanta-asiakaaksi täyttämällä lomake

Täytä lomakkeen tiedot ja paina lähetä nappia. Liitämme Sinut kanta-asiakkaaksemme. Muistathan näyttää Kela-korttisi jokaisella asiointikerralla, jotta ostot ohjautuvat kanta-asiakastilille.

Sivuston liikenne on suojattu, joten henkilötietojen lähettäminen lomakkeen kautta on tietoturvallista.

Kanta-asiakassopimus

Lisää samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet

Poista henkilöitä

Olen tutustunut kanta-asiakassopimuksen ehtoihin ja hyväksyn ne *
Kyllä

Vaasan Kirkkoapteekin ja kanta-asiakkaan välinen sopimus
Kanta-asiakkaaksi liittyessäni hyväksyn, että henkilötietoni tallennetaan Vaasan kirkkoapteekin asiakasrekisteriin. Rekisteritietoja käytetään täysin luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tai suoramarkkinointitarkoituksiin. Allekirjoittamalla tämän sopimuksen annan Vaasan kirkkoapteekille luvan käyttää henkilötietojani minulle suunnattuun apteekin omaan tiedottamiseen. Jos henkilö- tai yhteystiedoissani tapahtuu muutoksia, sitoudun ilmoittamaan niistä viipymättä. Kanta-asiakaskorttina toimii Kela-kortti. Vaasan kirkkoapteekin tietojärjestelmä seuraa lääkeostojani ja toimittaa tiedot Kelaan sairausvakuutuslain perusteella korvattujen reseptilääkkeiden omavastuukertymästä. Kun vuotuinen lisäkorvaukseen oikeuttava omavastuuraja on ylittynyt, Kela lähettää minulle tästä erillisen ilmoituksen. Apteekki tarkistaa oikeuteni suorakorvaukseen Kelan suorakorvaustietojen kyselypalvelusta jokaisen reseptilääkeoston yhteydessä. Kanta-asiakkuuteni päättyy ja siihen liittyvät rekisteritiedot voidaan poistaa asiakasrekisteristä, mikäli en ole asioinut edellisen kalenterivuoden aikana Vaasan kirkkoapteekissa. Voin myös halutessani itse päättää kanta-asiakkuuden milloin tahansa. Vaasan kirkkoapteekki pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin.