Tervetuloa Kirkkoapteekin kanta-asiakkaaksi

Liittyminen on helppoa ja ilmaista

Liittyessäsi Vaasan Kirkkoapteekin kanta-asiakkaaksi voimme palvella Sinua entistä yksilöllisemmin. Saat myös rahanarvoisia etuja. Ota yhteyttä tai tule käymään ja kysy lisää!

Liittyminen kanta-asiakkaaksi

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi helposti täyttämällä oheisen lomakkeen. Halutessasi voit liittää samalle kanta-asiakasnumerolle kaikki samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet.

Voit liittyä kanta-asiakkaaksemme myös kotisivujemme kautta tai lataamalla älypuhelimeesi Minun Apteekkini -sovelluksen ja valitsemalla listalta Vaasan Kirkkoapteekki.

Kanta-asiakkaaksi liittyminen on maksutonta. KELA-kortti toimii kanta-asiakaskorttina.

Keskittämisedut – keskittäminen kannattaa aina! Kanta-asiakkaana saat alennusta myös itsehoitolääkkeistä!

Ostosten keskittäminen Kirkkoapteekkiin kannattaa!

Kanta-asiakkaana kaikkien samassa taloudessa asuvien henkilöiden kokonaisostot kartuttavat yhteistä ostokertymää. Ostokertymää kartuttavat sekä reseptillä että ilman reseptiä ostettavat tuotteet. Reseptilääkkeiden osalta vain maksamasi omavastuuosuus kartuttaa ostokertymää. Ostokertymän oikeuttama alennus noudattaa ohessa olevaa taulukkoa ja se on voimassa yhden kalenterivuoden ajan kerrallaan.

Saat kertymän mukaisen alennuksen suoraan kassalta kaikista normaalihintaisista itsehoitotuotteista, myös reseptivapaista lääkkeistä. Osoitathan siis kanta-asiakkuutesi aina kassalla asioidessasi näyttämällä Kela-korttiasi.

Kanta-asiakkaana saat tuntuvia etuja myös vaihtuvista kampanjatuotteistamme. Lähetämme sinulle sähköpostitse ilmoituksen kanta-asiakkaan eduista kerran kuukaudessa.

Ostokertymä/kalenterivuosi Alennus
yli 50 € 2 %
yli 200 € 3 %
yli 600 € 4 %
yli 1000 € 5 %
yli 1500 € 8 %

kanta-asiakkuus

VAASA

Liity kanta-asiakaaksi täyttämällä lomake

Täytä lomakkeen tiedot ja paina lähetä nappia. Liitämme Sinut kanta-asiakkaaksemme. Muistathan näyttää Kela-korttisi jokaisella asiointikerralla, jotta ostot ohjautuvat kanta-asiakastilille.

Sivuston liikenne on suojattu, joten henkilötietojen lähettäminen lomakkeen kautta on tietoturvallista.

Kanta-asiakassopimus

Lisää samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet

Poista henkilöitä

Olen tutustunut kanta-asiakassopimuksen ehtoihin ja hyväksyn ne *
Kyllä

Vaasan Kirkkoapteekin ja kanta-asiakkaan välinen sopimus
Kanta-asiakkaaksi liittyessäni hyväksyn, että henkilötietoni tallennetaan Vaasan kirkkoapteekin asiakasrekisteriin. Rekisteritietoja käytetään täysin luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tai suoramarkkinointitarkoituksiin. Allekirjoittamalla tämän sopimuksen annan Vaasan kirkkoapteekille luvan käyttää henkilötietojani minulle suunnattuun apteekin omaan tiedottamiseen. Jos henkilö- tai yhteystiedoissani tapahtuu muutoksia, sitoudun ilmoittamaan niistä viipymättä. Kanta-asiakaskorttina toimii Kela-kortti. Vaasan kirkkoapteekin tietojärjestelmä seuraa lääkeostojani ja toimittaa tiedot Kelaan sairausvakuutuslain perusteella korvattujen reseptilääkkeiden omavastuukertymästä. Kun vuotuinen lisäkorvaukseen oikeuttava omavastuuraja on ylittynyt, Kela lähettää minulle tästä erillisen ilmoituksen. Apteekki tarkistaa oikeuteni suorakorvaukseen Kelan suorakorvaustietojen kyselypalvelusta jokaisen reseptilääkeoston yhteydessä. Kanta-asiakkuuteni päättyy ja siihen liittyvät rekisteritiedot voidaan poistaa asiakasrekisteristä, mikäli en ole asioinut edellisen kalenterivuoden aikana Vaasan kirkkoapteekissa. Voin myös halutessani itse päättää kanta-asiakkuuden milloin tahansa. Vaasan kirkkoapteekki pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin.