Apotekskosmetika

Kvalitetsprodukter för hudvård

Vasa Kyrkoapoteket erbjuder ett brett utbud av högkvalitativ apotekskosmetik.  Apotekets hudvård och kosmetiska produkter är trygga för alla hudtyper.

Hudvård ingår också i egenvård. Det är därför vårt apotek har flera hudvårdsprodukter som utvecklats av olika läkemedelsföretag samt olika kosmetikserier för apotek. Hos oss finner du olika kosmetikprodukter från fuktgivande krämer till mineralmake-up serier.

Vår kosmetolog ger råd vid val av produkter

I vårt apotek är det möjligt att få hjälp av vår kosmetolog med specialutbildning i kosmetika. När du behöver hjälp med hudproblem eller är i behov av råd, får du förutom av våra farmaceuter gärna hjälp av vår kosmetolog.

Förebygg hudproblem

Du bör ta väl hand om din hud även innan problem uppstår. Många finländare lider av torr hud. Torrhet i huden manifesteras som grov, fjällande hud som lätt får sårbildning. Torrhet är vanligast på ben, händer och armar.

I Vasa Kyrkoapoteket finner du produkter för trygg hudvård. Välkommen för att bekanta dig med vårt urval!

Vichy

Louis Widmer