Apotekskosmetika

Kvalitetsprodukter för hudvård

Vasa Kyrkoapoteket erbjuder ett brett utbud av apotekskosmetik med högtkvalitet.  Apotekets hudvård och kosmetiska produkter är trygga för alla hudtyper.

Hudvård ingår också i egenvård. Det är därför vårt apotek har flera hudvårdsprodukter som utvecklats av olika läkemedelsföretag samt olika kosmetikserier för apotek. Hos oss hittar du olika kosmetikprodukter från fuktgivande krämer till mineralmake-up serier. Våra sakkunniga farmaceuter ger gärna råd.

Förebygg hudproblem

Du bör ta väl hand om din hud även innan problem uppstår. Många finländare lider av torr hud. Torrhet i huden manifesteras som grov, fjällande hud som lätt får sårbildning. Torrhet är vanligast på ben, händer och armar.

I Vasa Kyrkoapoteket hittar du produkter för trygg hudvård. Du är välkommen att bekanta dig med vårt urval!

Vichy

Louis Widmer