Bli Kyrkoapotekets stamkund

Genom att registrera dig som stamkund hos Vasa Kyrkoapoteket kan vi betjäna dig mer individuellt. Du får också värdefulla förmåner.

Att bli stamkund

Du kan lätt bli stamkund genom att fylla i den bifogade blanketten. Om du önskar kan du även inkludera andra familjemedlemmar som bor i hushållet under ett och samma stamkundsnummer.

Du kan även bli stamkund via vår hemsida eller genom att ladda ner appen Minun apteekkini till din smartphone och välja Vaasan Kirkkoapteekki i listan.

Att bli stamkund är helt gratis. FPA-kortet fungerar som stamkundskort.

Koncentreringsförmåner

Det lönar sig att koncentrera sina ärenden till Kyrkoapoteket! De totala inköpen som görs av personer i samma hushåll är bonusgrundande. Du samlar bonus genom alla inköp, både på receptläkemedel och receptfria varor. För receptmedicinernas del räknas endast självriskandelen som du har betalt till bonusrabatten.

Bonusrabatten på dina inköp får du enligt bifogade tabellen och den är giltig ett kalenderår i taget. Bonusrabatten erhåller du direkt i kassan, enligt uppnådd rabattnivå, på alla självvårdsprodukter till normalpris, även receptfria läkemedel. Visa alltid att du är stamkund i kassan genom att visa ditt FPA-kort.

Som stamkund erhåller du även märkbara rabatter på olika kampanjprodukter. Vi skickar ut stamkundserbjudanden till dig via e-post en gång i månaden.

Inköp/kalenderår Rabatt
över 50 € 2 %
över 200 € 3 %
över 600 € 4 %
över 1000 € 5 %
över 1500 € 8 %

kanta-asiakkuus

Kontakt information

Vasa Kyrkoapoteket
Hovrättsesplanaden 9
VASA

Du kan lätt bli stamkund gemon att fylla i den bifogade blanketten

Fyll i uppgifterna och klicka på knappen Skicka. Vi registrerar dig som stamkund. Kom ihåg att visa upp ditt FPA-kort varje gång du gör inköp, så de registreras till ditt stamkundskonto.

Webbplatsens trafik är skyddad, så förmedling av personlig information via formuläret är säkert.

Stamkundsavtal

Lägg till familjemedlemmar som bor i samma hushåll

Radera personer

Jag har bekantat mig med stamkundsavtalets villkor och accepterar dem *

Avtal mellan Vasa Kyrkoapoteket och stamkunden
Som stamkund accepterar jag att min personliga information lagras i Vasa Kyrkoapoteks kundregister. Informationen är konfidentiell och avslöjas inte för tredje part eller används för direkt marknadsföring. Genom att underteckna detta avtal godkänner jag härmed att Vasa Kyrkoapoteket använder min personliga information för att skicka mig information från apoteket. Om det görs ändringar till min personliga information och kontaktinformation, förbinder jag mig att omgående informera om dem. FPA-kortet fungerar som stamkundskort. Vasa Kyrkoapotekets informationssystem registrerar mina inköp och förmedlar till FPA informationen om självriskandelen för de enligt sjukförsäkringslagen ersättningsberättigade receptbelagda medicinerna. När självriskandelen av det årliga ersättningsberättigade beloppet har överskridits skickar Kela en separat anmälan till mig. Apoteket kontrollerar min rätt till direktersättning från Kelas direktersättningstjänst för varje receptbelagt läkemedelsköp. Min stamkunds-status löper ut och relaterad registerinformation kan tas bort från kundregistret om jag inte har gjort inköp i Vasa Kyrkoapoteket under det föregående kalenderåret. Jag kan också välja att avsluta mitt stamkundsförhållande vid valfri tidpunkt. Vasa Kyrkoapotek förbehåller sig rätten till ändringar.