Välkommen som Kyrkoapotekets stamkund

Registreringen är enkel och avgiftsfri

Genom att registrera dig som stamkund hos Vasa Kyrkoapoteket kan vi betjäna dig mer individuellt. Du får också tillgång till värdefulla förmåner. Kontakta oss eller besök oss och fråga mer!

Registrering

Du kan enkelt bli stamkund hos Vasa Kyrkoapoteket genom att fylla i formuläret på sidan och returnera det till Vasa Kyrkoapoteket. Om du så önskar kan du inkludera alla familjemedlemmar som bor i samma hushåll på samma lojalitetsnummer.

Du kan också bli stamkund genom att ladda ner Minun Apteekkini -appen till din smarttelefon och välja Vasa Kyrkoapoteket från listan. Den avgiftsfria appen fungerar på iPhone och Android-enheter.

Vi förutsätter inte att man uppvisare ett separat stamkundskort, utan i framtiden kommer också FPA-kortet att fungera som stamkundskort. Att gå med som stamkund i Kyrkoapoteket är avgiftsfritt.

Förmåner – att koncentrera sina inköp lönar sig alltid!

Som stamkund räknas inköpen av alla personer som bor i samma hushåll med det i det sammanlagda inköpsbeloppet. Inköpen inkluderar både receptbelagda och receptfria produkter. Rabatterna följer tabellen nedan och gäller för ett kalenderår i taget. När det gäller receptbelagda läkemedel kommer endast självriskbeloppet du betalar att noteras.

Rabatten dras av direkt av kassören från alla egenvårdsprodukter till normalpris, som inte klassas som läkemedel. Uppvisa alltid ditt FPA-kort för att bekräfta din stamkunds-status. Som stamkund får du också värdefulla förmåner genom olika kampanjprodukter. Vi skickar dig via e-post information om stamkundsförmåner en gång i månaden.

Kontroll av läkemedlens kompatibilitet

Som stamkund lagras all din inköpsinformation i Vasa Kyrkoapotekets register. Detta ökar säkerheten för din medicinering, eftersom det gör det möjligt för oss att kontrollera kompatibiliteten hos föreskrivna läkemedel. Som stamkund har du också möjlighet att få en kostnadsfri översikt över dina receptbelagda läkemedelsköp för föregående eller pågående kalenderår. Du kan utnyttja vår service i sin helhet genom att koncentrera alla dina receptbelagda läkemedelsköp till Vasa Kyrkoapoteket.

Inköp/kalenderår Rabatt
över 50 € 2 %
över 200 € 3 %
över 600 € 4 %
över 1000 € 5 %
över 1500 € 8 %

kanta-asiakkuus

Kontakt information

Vasa Kyrkoapoteket
Hovrättsesplanaden 9
VASA

Avtal mellan Vasa Kyrkoapoteket och stamkunden

Registrera dig som stamkund genom att fylla i formuläret

Fyll i uppgifterna i formuläret och klicka på knappen Skicka. Vi registrerar dig som stamkund. Kom ihåg att visa upp ditt FPA-kort varje gång du gör inköp, så de registreras till ditt stamkundskonto.

Webbplatsens trafik är skyddad, så förmedling av personlig information via formuläret är säkert.

Stamkundsavtal

Lägg till familjemedlemmar som bor i samma hushåll

Radera personer

Jag har bekantat mig med stamkundsavtalets villkor och accepterar dem *

Avtal mellan Vasa Kyrkoapoteket och stamkunden
Som stamkund accepterar jag att min personliga information lagras i Vasa Kyrkoapoteks kundregister. Informationen är konfidentiell och avslöjas inte för tredje part eller används för direkt marknadsföring. Genom att underteckna detta avtal godkänner jag härmed att Vasa Kyrkoapoteket använder min personliga information för att skicka mig information från apoteket. Om det görs ändringar till min personliga information och kontaktinformation, förbinder jag mig att omgående informera om dem. FPA-kortet fungerar som stamkundskort. Vasa Kyrkoapotekets informationssystem registrerar mina inköp och förmedlar till FPA informationen om självriskandelen för de enligt sjukförsäkringslagen ersättningsberättigade receptbelagda medicinerna. När självriskandelen av det årliga ersättningsberättigade beloppet har överskridits skickar Kela en separat anmälan till mig. Apoteket kontrollerar min rätt till direktersättning från Kelas direktersättningstjänst för varje receptbelagt läkemedelsköp. Min stamkunds-status löper ut och relaterad registerinformation kan tas bort från kundregistret om jag inte har gjort inköp i Vasa Kyrkoapoteket under det föregående kalenderåret. Jag kan också välja att avsluta mitt stamkundsförhållande vid valfri tidpunkt. Vasa Kyrkoapotek förbehåller sig rätten till ändringar.